[creation site internet] [logiciel creation site] [creation site web] [Start]
[Product]
[Producten]
[Producten]
[Producten2]
[Sjabloon B]
[dienst na verkoop]
[]

Voor die lekkere duik in Uw eigen zwembad wilt U natuurlijk het beste van het beste. U koopt immers een bad voor in lengte van jaren en het is een geruststellende gedachte als U de juiste aankoop heeft gedaan op het gebied van zwembadtechnologie.

De combinatie van jarenlange ervaring met de tradionele monoblocs, de technische opgebouwde innovatieve technieken en de nood aan een volwaardig alternatief van een volwaardig alternatief van een bouwkundig zwembad resulteert in de

"CREA POLY-POOL"

CREA POLY-POOL

 

Prijsaanvraag

Zowel de kuip, bodem, ligzone, trap als de overloopgoot zijn vervaardigd uit het duurzame materiaal polypropyleen.

Dit unieke en duurzaam materiaal kenmerkt zich in een eenvoud in zwembadonderhoud, krasvastheid en is UV bestendig.

Bovendien is er geen kans op het gekende osmosegevaar.


Alle wanden en bodem zijn voorzien van een hoogwaardige isolatie.


De CREA POLY-POOL zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Waarbij eveneens kan gekozen worden tussen een onderloop-, overloop- of het tradionele skimmerzwembad.


Het design, esthethiek en oog voor detail is uniek bij de CREA POLY-POOL daar de skimmers en inbouwdelen perfekt zijn weggewerkt in de wanden.

De specifieke eigenschappen van polypropyleen maken het mogelijk alle hoeken alsook de aansluiting van de verticale wand op de bodem uit te voeren in een rechte hoek van 90° waarbij het strakke design gekenmerkt bij tradionele bouwmethode 100% geëvenaard wordt.


Achter de CREA POLY-POOL zwembaden steekt een grote architecturale visie. Het zijn onderhoudsvriendelijke zwembaden die in ook in de winter een propere esthetische waterpartij in de tuin vormen. Het waterniveau wordt niet verlaagd om winterklaar te maken zoals bij een tradioneel skimmerbad.


De CREA POLY-POOL zwembaden zijn niet beperkt in afmetingen en vormen.


CREA POLY-POOL is een eigen fabrikaat vervaardigd in België.

  

POLYPROPYLEEN

zwembaden