[website ontwerp] [website maken] []
[Start]

Sapphire Green Line
DE NIEUWE GENERATIE VAN CHLOOR GRATIS WATERBEHANDELING

De saffier ioniserende systeem met zijn revolutionaire, gepatenteerde proces zet de nieuwe standaard op het gebied van:

• Waterkwaliteit en Gezondheid

• Verwerking Veiligheid

• Onderhoudsvrij

• Economische Schuld


De technologie van saffier ioniserende systeem is gebaseerd op de ionisatie van water met koper en zilver, die ook erkend door de WHO (World Health Organization) een effectieve ontsmetting.


Het principe

Het water stroomt door tussen een paar elektroden gemaakt van koper en zilver. Door het toepassen van een lage dosis gelijkstroom op deze elektroden, zijn positief geladen ionen vrij, die worden meegesleept door de meer dan stromend water en dus in het zwembad.


Functie

Positief geladen koper en zilver ionen binden aan de negatief geladen celwand van micro-organismen en vernietigen van belangrijke functies die nodig zijn voor het onderhoud van de cel worden geblokkeerd.


Het synergistische effect

Naast de ionisatie, periodiek, een gedoseerde hoeveelheid actieve zuurstof toegevoegd. Dit gebeurt automatisch en het voordeel dat (udgl huid oliën, zweet.) Organische stof wordt geoxideerd. Tegelijkertijd de desinfecterende werking van de koper en zilverionen wordt verhoogd. Bovendien resistentie tegengegaan als koper en zilver evenals actieve zuurstof, de celfunctie van micro-organismen op verschillende manieren beïnvloeden.

website Saphir

bron : website

TERUG